Supervisionsdagene henvender sig til terapeuter, der kender til ISTDP i et eller andet omfang, og som ønsker at lære mere om psykodiagnose, interventioner, modoverføringsreaktioner og teorien bag metoden.

Hver supervisant får ca. 50 - 60 minutter, som kan bruges efter behov til en eller flere cases. Naturligvis allerbedst ud fra en eller flere videooptagelser, men det er ikke noget krav.

Antal deltagere: Der er plads til max 6 deltagere pr. dag. Hvis der kun er en deltager, varer det en time, hvis 2 deltager, 2 timer osv. Max 6 deltagere, dvs. 6 timer + en times frokostpause.

Tid og sted: Det foregår i efteråret 2021 kun online. Vi starter tidligst kl. 9 og slutter senest kl. 16.

Pris (Du er tilmeldt, når du har betalt): 1500,- pr. gang, uanset antal timer til 5343-248073 eller MobilePay til nr. 30995.

Afbud: Hvis man efter tilmelding bliver forhindret i at komme, får man kun pengene tilbage, hvis jeg eller du selv har en anden, der kan overtage pladsen.

Tilmelding: Af hensyn til alles mulighed for at planlægge og vide om man vil afsætte 1, 2 eller 7 timer, skal tilmelding til mail@thannel.dk helst foretages i god tid.

Datoer i 2021:

Fredag d.29. oktober (5 ledige pladser)

Fredag d.26. november (5 ledige pladser)

Et par uger før melder jeg en plan ud med antal deltagere og tidspunkter, så du véd hvor meget af dagen, du vil sætte af. Det er naturligvis frivilligt, hvor mange af de andres supervisioner, man ønsker at overvære.

bubble